Cadeau ideëen

Voor katten eigenaren is het super makkelijk een cadeautje te vinden! Als je iemand blij wilt maken, dan is het wel een cadeau geven voor zijn/haar kat. Dat is altijd het kersje op de taart! Je kan hier niet mis in gaan.

Ik heb leuke ideëen bij elkaar gezocht die je als cadeau makkelijk kan geven zonder dat je grote twijfels hoeft te hebben of die wel geschikt is.

Wanneer je producten of diensten koopt via onze gelieerde links, ontvangen wij mogelijk een commissie. Dit brengt voor jou geen extra kosten met zich mee en helpt ons om content te blijven creëren.

 

foto lijsten

Foto

Dit klinkt zó cliché maar geloof mij, een foto van je eigen huisdier is altijd waardevol! Voor je partner, je ouders, je buren, je collega.... maakt niet uit wie! Voor jezelf koop je het nooit (waarom niet eigenlijk?). Krijgen heeft toch een extra bijzonder effect en het is niet eens zo duur!

Hier laat ik ze maken: mooie foto laten inlijsten​

Mystery box

Mystery box!

Dit is perfect als je niet 100% zeker weet wat je kunt kopen voor de katten en wanneer je het gevoel hebt dat de katten eigenlijk alles al hebben🤭 Deze Mystery Box heeft meerdere items en zoals veel klanten zeggen “waar voor je geld”!

Bekijk het hier: naar de Mystery Box

Iets binnen een kwartier nodig?

Flink is waanzinnig als je iets binnen 15 minuten nodig hebt. Je download hun applicatie op je telefoon, selecteert wat je graag wilt ontvangen/geven en geef het adres op waar het naartoe kan!

Op Flink vind je het merk Vitakraft en Felix soup. Dat zijn de gezondste snacks voor katten 😉 Er zijn natuurlijk ook genoeg bekende natvoer & snoepjes te vinden. Kies iets leuks uit en wellicht ook nog wat voor de eigenaar!

slaapplek

Een fijne slaapplek is altijd goed!

bed katten ikea

Nieuw speelgoed

Dit is een vrij nieuw uitvinding. Het fijne is dat het leuk is voor kitten als voor volwassenen katten.

Op de video zijn twee Magic Organ aan elkaar geplakt. Dit maakt het een stuk interessanter voor de katten vanaf 1,5 jaar.